VIIMEINEN tarjouspäivä on käynnissä! Tee superlöytöjä vielä tänään. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus!

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Mikäli et näe kuvia, klikkaa tästä


Iltatarjouksiin on lisätty

yli 500 tarjoustuotetta!


Tänään vietämme Luonnonkosmetiikkapäivien viimeistä päivää tältä erää ja sen kunniaksi verkkokaupasta löytyy nyt suuri määrä tuotteita alennetuin hinnoin. Vielä ehdit hyödyntämään Luonnonkosmetiikkapäivien viimeisen illan parhaat tarjoukset.


 Käy tekemässä superlöytöjä vielä tänään!

 
 
 
 

Luonnonkosmetiikkapäivien suosio on jälleen kerran ylittänyt odotuksemme ja kiitoksena tästä teille järjestämme vielä yhden arvonnan. Osallistu upean tuotepaketin arvontaan nyt Facebookissa ja Instagramissa!

Tuotepaketti sisältää kaikki alla olevassa kuvassa esiintyvät tuotteet.

Arvonta päättyy maanantaina 18.5.2020 klo 11.00.

 
Tilausten yhdistäminen

Luonnonkosmetiikkapäivien ajan on mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle toimimalla seuraavasti:


Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä ensimmäisen tilauksen jälkeen seuraaviin tilauksiin alennuskoodia YHDISTÄ - yhdistämme tilaukset automaattisesti ja alennuskoodia käyttämällä saat postituskulut ilmaiseksi seuraavista tilauksista.

Tilausten lähettäminen

Tilausten käsittelyn nopeuttamiseksi Luonnonkosmetiikkapäivien ajan ainoana toimitusvaihtoehtona on Posti.


Aloitamme kaikkien luonnonkosmetiikkapäivien

aikana tulleiden tilausten käsittelyn maanantaina 18.5. 


Huomioithan, että Luonnonkosmetiikkapäivien

vuoksi tilausten toimitusaika on normaalia pidempi.